Modalitati de plata

Plata se poate executa in trei variante:

  • cu ordin de plata sau virament bancar - in ambele cazuri veti primi prin e-mail o factura proforma cu toate detaliile referitoare la plata;
  • plata cu bani lichizi la livrarea produselor in sistem ramburs - plata se va face direct curierului care va face livrarea. Produsele vor fi insotite de factura fiscala si chitanta. Se recomanda ca plata sa se efectueze doar dupa verificarea produselor;

Expedierea produselor

Expedierea produselor se va face prin servicii de curierat rapid, clientul avand si posibilitatea de a alege firma de curierat rapid. In cazul in care clientul nu specifica o anumita firma de curierat, aceasta va fi aleasa din oficiu. Costul transportului este suportat de client si nu este inclus in formularul de comanda.

In functie de marimea comenzii si de stocul disponibil, livrarea se va face intr-un interval de pana la 15 zile lucratoare de la achitarea facturii proforme sau de la data comenzii, in varianta de plata ramburs.

Completarea formularului de comanda

In partea de sus a formularului de comanda se va completa unul din cele doua tabele cu date referitoare la livrarea produselor, respectiv cel pentru persoana fizica sau persoana juridica, in functie de situatie. Sub aceste doua formulare exista un camp pentru selectarea modului de plata. Selectia se face prin bifarea unuia din cercurile aflate pe fond gri.
Urmeaza un alt camp in care pot fi introduse informatii referitoare la expediere. Exemplu:


Tabelul de comanda se va completa in casutele albe corespunzatoare liniilor: “Nr. de bucati”, “Nr. de seturi” sau “Nr. de perechi”.
In dreapta fiecarei categorii, pe coloana “Total”, va apare suma in lei corespunzatoare produselor selectate din respectiva categorie. Ultimul produs introdus este luat in calcul la coloana “Total” doar daca intrati cu mouse-ul la alta categorie de produse sau daca dati un “clic” in afara tabelului.
In acelasi timp, in partea de jos, in casuta albastra “Total final” se va calcula automat suma totala de plata. Dupa introducerea ultimului produs dorit dati un “clic” in afara tabelului pentru a vedea suma finala in casuta “Total final”.Sub acest tabel exista un camp pentru introducera informatiilor suplimentare legate de produse, cum ar fi selectarea culorilor sau alte preferinte.
Exemplu:Salvati tabelul si trimiteti-l pe adresa de email contact@faneholds.ro

PAGINA PRINCIPALA | DESPRE FANEHOLDS | SFATURI TEHNICE | CUM CUMPAR | CONTACT
Creat de Cristi Taut & Elena Cracut
Copyright © 2008 Faneholds. All right reserved.