Prezentarea prizelor

Evaluarea unei prize cu ajutorul unei singure fotografii este adeseori insuficienta. Din acest motiv am incercat sa oferim imagini cu fiecare priza din mai multe unghiuri, astfel incat sa poata fi inteleasa cat mai bine geometria acestora.

Pentru o si mai buna intelegere a unor modele care prezinta concavitati importante si dificil de redat prin simpla fotografiere, acestea au fost sectionate si colorate special pentru a scoate in evidenta trasaturile respective.

In dorinta de a face cat mai usoara selectia prizelor de catre persoanele care au mai putina experienta, am creat patru serii de pictograme care sa desemneze anumite caracteristici ale prizelor (vezi: Legenda pictogramelor):
- inclinatia panoului pentru care sunt ideale;
- recomandarea celei mai bune parti a prizei la o anumita inclinatie;
- tipul de suprafata si rugozitatea suprafetelor prizelor;
- sistemul de fixare pe panou.

Stabilirea domeniului de utilizare s-a facut tinind seama de posibilitatile fizice si tehnice a unei persoane cu un nivel mediu. Cei ce au un nivel tehnic ridicat sau foarte ridicat vor putea evalua formele prizelor prin prisma propriei experiente.

In cazul seturilor de prize, recomandarea s-a facut ca o medie a caracteristicilor prizelor din respectivul set.

Caracteristicile prizelor au fost stabilite in functie de posibilitatea de utilizare cea mai evidenta.
Printr-o simpla rotire a prizei sau prin apucarea ei intr-un mod diferit, caracteristicile se schimba, cateodata radical. Alegerea felului de utilizare depinde de experienta si imaginatia fiecaruia.
Majoritatea modelelor Faneholds au doua sau mai multe posibilitati de utilizare!
Prizele Faneholds au textura pozitiva, iar volumele sunt texturate manual (vezi: Textura  prizelor si Textura volumelor).

Toate prizele ce se monteaza cu holtzsuruburi vor fi livrate cu suruburile aferente. Prizele ce folosesc pentru montare surub imbus M10 se livreaza fara surub si fara piulitza cu gheare.


alte articole

PAGINA PRINCIPALA | DESPRE FANEHOLDS | SFATURI TEHNICE | TABEL DE COMANDA | CONTACT
Creat de Cristi Taut & Elena Cracut
Copyright © 2008 Faneholds. All right reserved.