Garantia prizelor

Orice activitate sportiva prezinta un anumit grad de periculozitate. Ca urmare, va sfatuim sa urmati principiile de siguranta specifice catararii pe structuri artificiale impuse de normele europene.

Garantia pentru prizele Faneholds este de 2 ani.
Garantia se refera la orice defect de fabricatie sau probleme legate de calitatea materialelor folosite la fabricarea prizelor.
Aceasta garantie exclude orice alta garantie explicita sau implicita, cum ar fi: folosirea si manipularea necorespunzatoare a prizelor, montarea pe suprafete neplane sau flexibile, suprastrangere, suprauzura naturala, spalarea si curatatea in conditii improprii sau cu substante agresive, probleme legate de rezistenta structurii artificiale de catarare, probleme legate de suprafetele de aterizare etc.

In caz de depistare a unor defecte la prizele Faneholds, va rugam sa incetati folosirea produsului si sa ne contactati.

Atat prizele cu eventuale defecte cat si prizele sparte aflate in garantie vor fi schimbate, iar costurile vor fi suportate de producator. Inlocuirea prizelor se va face numai dupa returnarea pieselor cu probleme precum si a unei copii dupa factura fiscala. Aceasta procedura permite depistarea unor eventuale probleme de ordin tehnic precum si inlaturarea lor pe viitor.

Pentru orice situatii referitoare la garantie, va rugam sa ne contactati.

 

alte articole

PAGINA PRINCIPALA | DESPRE FANEHOLDS | SFATURI TEHNICE | TABEL DE COMANDA | CONTACT
Creat de Cristi Taut & Elena Cracut
Copyright © 2008 Faneholds. All right reserved.